Beheerde WordPress -e -commerce Help

Doorlooptijd inschakelen

Stap 2 van de reeks Local Pickup Plus instellen.

Stel je voor dat je online eten bestelt, om vervolgens te moeten wachten wanneer je het ophaalt. Ophaalservices voor bestellingen zijn bedoeld om de wachttijden van klanten te verkorten. Door doorlooptijd in te schakelen, kan je de tijd voordat een klant hun bestelling op komt halen verlengen, waardoor je onverwachte vertragen voor de klant kunt voorkomen.

Gebaseerd op de toepassing van je bedrijf moet je ervoor zorgen dat je de doorlooptijd gebruikt die het beste werkt voor je producten. Over het algemeen raden we aan om doorlooptijd in te stellen op uren, niet dagen. En dit is waarom:

Een dag wordt gerekend als een periode van 24 uur, hier vallen de "gesloten, of uren dat je niet open bent" van je bedrijf niet onder.

  • Voorbeeld: als een bedrijf 8 uur per dag open is, en een klant heeft een item gekocht en gekozen om deze op een maandag op te halen. Als het ophalen 1 dag (24 uur) doorlooptijd had, dan zouden ze hun artikelen pas op donderdag (of) vrijdagochtend kunnen ophalen (afhankelijk van het tijdstip van de aankoop), omdat 8 uur 3 keer in een tijdsbestek van 24 uur gaat, wat betekent dat ze het al die dagen niet konden ophalen.

Uren wordt gezien als een normaal uur.

  • Voorbeeld: als een bedrijf koekjes bakt en 10 minuten nodig heeft om een online bestelling te verwerken en 30 minuten om de bestelling te bakken, dan willen ze waarschijnlijk 1 uur aan doorlooptijd instellen zodat ze wat meer tijd hebben voordat de klant aankomt. Dit betekent dat, als een klant een bestelling doet om 3 uur s' middags, het systeem de klant dan laat weten dat ze hun bestelling dezelfde dag nog om 4 uur op kunnen halen.

Als je dit graag zou willen instellen, volg dan de instructies hieronder:

  1. Meld je aan bij WordPress .
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant WooCommerce en selecteer vervolgens Instellingen .
  3. Ga naar het tabblad Verzending en klik op Lokaal ophalen plus.
  4. Zorg ervoor dat je de Bestelling ophalen modus hebt ingesteld op toegestaan of afspraak vereist.
  5. Schuif naar beneden naar Standaard doorlooptijd en selecteer je voorkeursbuffer.
  6. Klik op Wijzigingen opslaan .
  7. Test de doorlooptijd op de website om er zeker van te zijn dat het naar behoren werkt.

Meer informatie