Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

GoDaddy Help

De werking van de doorlooptijdinstellingen begrijpen


Stap 2 van de reeks Local Pickup Plus instellen.

De doorlooptijd is een van de complexere onderdelen van Local Pickup Plus. In het algemeen verwijst dit naar hoe lang de handelaar iemand wil laten wachten voordat ze hun bestelling kunnen afhalen. Dit uitstel kan om verschillende redenen nodig zijn. Misschien moet het product vanuit een magazijn naar de afhaallocatie gestuurd worden, of misschien heeft de winkelier tijd nodig om de bestelling van drie dozijn koekjes te bakken. Wat de reden ook is, doorlooptijd stelt de winkelier in staat de wachttijd te verlengen voordat iemand zijn bestelling kan afhalen.

De instellingen voor de doorlooptijd zijn alleen beschikbaar als de Afhaal afspraken-modus is ingesteld op "Geplande afspraken toestaan" of "Geplande afspraken vereisen".

In deStandaard doorlooptijd-sectie kan je de standaard doorlooptijd instellen om de vroegste afhaaldatum te bepalen. Als je afspraken wilt aanbieden, maar geen doorlooptijd wilt toevoegen, kun je deze op 0 zetten. Je kunt kiezen tussen uren, dagen, weken en zelfs maanden om precies de doorlooptijd in te stellen die bij je winkel past.

Vervolgens kun je de berekening van de doorlooptijd configureren. Er zijn momenteel twee opties:

  • Alleen openingstijden tellen. Pauzeren buiten kantooruren en op feestdagen.

    Dit is een goede optie als je er zeker van wilt zijn dat de berekening van de doorlooptijd de kantooruren van je winkel respecteert. Dit kan echter ook verwarring veroorzaken met de standaardlooptijd.

  • Kalenderdagen tellen. Kantooruren en feestdagen negeren.

    In plaats van de kantooruren te tellen bij het berekenen van de doorlooptijd, kun je de kalenderdag tellen, zodat de berekening van de doorlooptijd gemakkelijker is in te stellen op basis van je behoeften.

Opmerking: Door dagen te gebruiken voor de doorlooptijd en de berekening van de doorlooptijd alleen te laten tellen voor de open uren, kunnen er onverwachte doorlooptijden ontstaan voor je klanten. Lees ons artikel over doorlooptijdberekening in dagen voor meer informatie