Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

De weergave van sociale mediaknoppen wijzigen

Door een Sociale sectie aan je website toe te voegen, kun je snelkoppelingen naar sociale media-accounts toevoegen. Opties zijn onder ander Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube en Google+.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer Website
  3. Klik op Site bewerken.
  4. Scrol naar de locatie waar je een sectie wilt toevoegen en klik op de plusknop.
    Klik op de plusknop
  5. Klik op het deelvenster Sociale media in het deelvenster Sectie toevoegen.
    Klik op Sociale media
  6. Klik op de rij kleine socialemedia-knoppen om de sectie Sociale media toe te voegen.
    Klik op de rij knoppen
  7. Wanneer de bevestiging titel toegevoegd verschijnt, klikt u op de Social sectie om te beginnen met het toevoegen van links naar uw verschillende social media accounts. Je hebt op dit moment ook de mogelijkheid om je lay -outkleur te kiezen. Je hebt de optie voor zwart, wit of je themakleur.
    Voer links in
  8. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  9. Als je klaar bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren of Publiceren.