Webbouwer Help

De webwinkelsectie toevoegen

Als je de webwinkelfunctie op je website correct wilt laten functioneren, moet je een webwinkelsectie toevoegen.

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar voor E-commerce abonnementen. Als je problemen ondervindt wanneer je op je uitgelichte producten klikt en deze niet doorverwijzen naar het beoogde product, zou de webwinkelsectie op je site mogelijk kunnen ontbreken. Als je geen winkelwagenpictogram ziet staan in de rechterbovenhoek van je site, dan ontbreekt de webwinkelsectie. Zonder deze sectie zal je winkelwagen niet werken op je website.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken.
  3. Schuif in de hoofdweergave van je site naar de plek waar je een sectie wilt toevoegen en klik op de plusknop of klik op Sectie toevoegen.
    Klik op de plusknop
  4. Selecteer Webwinkel in de lijst die verschijnt (of gebruik het zoekveld) en kies een lay-out door Toevoegen te selecteren.

Opmerking: Als je nog geen E-commerce-abonnement hebt, zie je de knop Upgraden. Klik daarop om je abonnement om te zetten naar een E-commerce-abonnement.

5. Klik op het venster Webwinkel om de instellingen aan te passen.
  6. Voer een nieuwe Titel in als je niet de standaard Webwinkel wilt gebruiken.
  7. Zodra je de diverse instellingen hebt ingesteld, selecteer je Voorbeeld om de wijzigingen, die automatisch worden opgeslagen, te bekijken.
  8. Als je klaar bent om de wijzigingen te publiceren, selecteer je Site publiceren of Publiceren.