SSL-certificaten Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

De waarschuwing "De verbinding is niet privé" wanneer je je site opent op een apparaat met macOS 11.4 of iOS 14.6

Sommige SSL -certificaten die zijn uitgegeven tussen 21 april 2021 en 27 april 2021 hebben een probleem waardoor bezoekers van macOS 11.4 en iOS 14.6 de waarschuwing 'De verbinding is niet privé' zien wanneer je site in een browser wordt bekeken.

Deze verbinding is niet privé -waarschuwing in macOS 11.4

Om dit op te lossen, moet je je certificaat opnieuw versleutelen, het nieuwe certificaat met nieuwe sleutel downloaden en installeren.

Voer een nieuwe sleutel in voor je certificaat

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer SSL-certificaten en selecteer Beheren voor het certificaat waar je een nieuwe sleutel voor wil.
  3. Selecteer Je certificaat een nieuwe sleutel geven.
  4. Plak in het veld Certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) je nieuwe CSR, inclusief ----BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST---- en ----END CERTIFICATE REQUEST----, en klik vervolgens op Wijziging toevoegen.
  5. Selecteer Alle wijzigingen verzenden.

Je certificaat met nieuwe sleutel wordt beschikbaar vlak nadat de nieuwe CSR is verzonden en we zullen je een e-mail sturen als het certificaat beschikbaar is.

Opmerking: tijdens het proces voor het opnieuw toewijzen van sleutels moet je mogelijk je certificaataanvraag verifiëren. Je ontvangt van ons een e -mail als dit nodig is.

Download je certificaatbestanden

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer SSL-certificaten en selecteer Beheren voor het certificaat dat je wil downloaden.
  3. Selecteer onder Certificaat Downloaden een Servertype en selecteer dan Zipbestand downloaden.

Je certificaat wordt gedownload.

Je certificaat installeren

Hoe je je certificaat installeert, hangt af van het type server dat je gebruikt. Als je je server of specifieke OS -versie niet in deze lijst ziet, raadpleeg dan je serverdocumentatie om je certificaat te installeren.

Populairste servers

Andere

Certificaten voor stuurprogramma- en codeondertekening

Zodra het certificaat is geïnstalleerd, zien klanten met macOS 11.4 of iOS 14.6 de waarschuwing niet.