De W3 Total Cache -plug -in installeren en configureren op WordPress

Je kunt W3 Total Cache installeren om je WordPress -site op twee manieren te versnellen. W3 Total Cache vermindert de hoeveelheid tijd die nodig is om vaak bezochte pagina's op je site te genereren. Het implementeert ook algemene best practices zoals JavaScript en CSS -optimalisatie om de tijd die het kost om je site naar een webbrowser te downloaden te versnellen.

Dit proces duurt ongeveer 10-15 minuten en kan ervoor zorgen dat je WordPress-site veel sneller aanvoelt.

Waarschuwing: dit artikel is niet van toepassing op onze beheerde WordPress -accounts, die niet werken met de W3 Total Cache -plug -in. Beheerde WordPress heeft al een geoptimaliseerde cache, dus je hebt geen andere cachetool nodig. Zie om te zien of dit op jou van toepassing isWelk type hostingaccount heb ik?

De W3 Total Cache -plug -in installeren op WordPress

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant Plug- ins > Nieuwe toevoegen .
  3. Voer in het vak Zoeken in plug -ins W3 Total Cache in.
  4. Selecteer naast W3 Total Cache Nu installeren om de plug -in te installeren.
  5. Selecteer Activeren om de plug -in te activeren.

Voor het configureren van de W3 Total Cache -plug -in op WordPress

1. Selecteer in het menu aan de linkerkant Prestaties > Algemene instellingen .
  2. Selecteer Inschakelen in het gebied Paginacache .
  3. Uit de lijst Pagina Cache Methode selecteert schijf: Enhanced.
  4. Selecteer Inschakelen in het gedeelte Verkleinen .
  5. Selecteer Auto voor de modus Verkleinen .
  6. Selecteer in de lijst HTML -verkleining de optie Verkleinen (standaard) .
  7. Selecteer in de JS -minifier -lijst JSMin (standaard) .
  8. Selecteer in de CSS -minifier -lijst Minify (standaard) .
  9. Selecteer Inschakelen in het gebied Databasecache .
  10. Selecteer in de lijst Databasecachemethode Schijf .
  11. Selecteer Inschakelen in het gebied Objectcache .
  12. Vanaf het Object Cache Method lijst selecteert u Disk.
  13. Selecteer Inschakelen in het gebied Browsercache .
  14. Selecteer in het gebied Diversen de optie Verbeterde schijf optimaliseren en cachegeheugen verkleinen voor NFS .
  15. Selecteer Alle instellingen opslaan .

Problemen met de W3 Total Cache -plug -in op WordPress oplossen

Maak eerst je cache leeg door Prestaties te selecteren en maak vervolgens alle caches leeg . Je moet je site ook in een andere browser bezoeken, omdat W3 Total Cache standaard geen inhoud in de cache weergeeft voor ingelogde gebruikers.

Als je site nog steeds problemen ondervindt, is er mogelijk een conflict tussen W3 Total Cache en een andere plug -in of je thema. Volg deze stappen om te bepalen welke:

1. Deactiveer alle plug -ins behalve W3 Total Cache.
  2. Selecteer Prestaties en maak vervolgens alle caches leeg om je cache te wissen.
  3. Controleer je site in een andere browser.
  4. Schakel elke plug-in een voor een in en wis je cache nadat je elke plug-in hebt geactiveerd, totdat je hebt ontdekt welke het probleem is.
  5. Je kunt optioneel tijdelijk overschakelen naar een van de standaard WordPress -thema's om te zien of aangepaste code in je thema de caching verstoort.

Als je een conflict hebt vastgesteld tussen W3 Total Cache en een andere plug -in, moet je besluiten om slechts één van deze plug -ins op je site te activeren. Je kunt contact opnemen met de auteurs van de plug -in over een mogelijke oplossing.

Als je je site nog steeds niet kunt laten werken, dien je een formulier voor het indienen van fouten in door het tabblad Prestaties te selecteren en vervolgens Ondersteuning te selecteren om het formulier in te dienen voor gratis ondersteuning en probleemoplossing. Deactiveer vervolgens de W3 Total -cache tijdelijk totdat je supportaanvraag is afgehandeld.

Als je site een 500 -fout geeft en je kunt niet inloggen, moet je inloggen via FTP of via FTP File Manager en je .htaccess -bestand bewerken. Je moet alle codesecties verwijderen die er zo uitzien:

# BEGIN W3TC [section name here]
[code here]
# END W3TC [section name here]