Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

De voettekst wijzigen

Je kunt verschillende aspecten van de voettekst van je website wijzigen: de lay -out, achtergrondkleur, copyright en de standaardtekst.

Opmerking: Je kunt geen afbeelding aan de voettekst toevoegen.

Je kunt verderop op de pagina een korte video bekijken over deze taak.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Klik op Site bewerken om je website -editor te openen.
  4. Klik in je hoofdvenster op een willekeurige plek in de voettekst .
    Klik in de voettekst
  5. Wanneer het deelvenster Voettekst wordt geopend, klik je in een deelvenster en breng je je wijzigingen aan.
    voettekstinstellingen wijzigen
  6. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen, dus klik als je klaar bent op Gereed om het venster te sluiten of op Voorbeeld om de resultaten te bekijken.
    voettekst na wijzigingen
  7. Als je klaar bent, klik je op Site publiceren of Publiceren om bij te werken wat klanten zien.

Laat me zien hoe dit moet

Deze video maakt deel uit van de How-To-serie voor Bouw je eigen website