Help

Webbouwer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

De voettekst wijzigen

Voetteksten kunnen bezoekers helpen door informatie en navigatieopties onderaan je site toe te voegen. Aangezien voetteksten op al je websitepagina's worden weergegeven, is dit een goede plek om belangrijke inhoud toe te voegen, zoals links naar sociale media, servicevoorwaarden of contactgegevens.

Opmerking: Je kunt geen afbeelding aan de voettekst toevoegen.

Deze video maakt deel uit van de How-To-serie voor het bouwen van je eigen website.

 1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
 2. Schuif naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
 3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
 4. Selecteer in je website -editor een willekeurige plek in de voettekst onderaan je site om het venster te openen en je wijzigingen door te voeren. Enkele van de functies die u kunt aanpassen, zijn onder meer:
  • Lay -out : kies welk formaat je wilt gebruiken. Sommige lay -outs zijn groter om je adres en telefoonnummer op te nemen, en andere zijn compacter.
  • Accent : Kies je themakleur, zwart of wit.
  • Tekst : pas je copyrightinformatie en je voettekst aan. Copyrighttekst kan worden gekoppeld aan een andere pagina, een andere URL, een telefoonnummer of een e -mail.
  • Sociale accounts : voeg links toe aan je sociale media -accounts.
  • Sitenavigatie : bekijk je pagina's. Als je wilt dat een pagina wordt weergegeven in de voettekst, moet je de pagina -instellingen wijzigen.
 5. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld weergeven als je resultaten wilt weergeven, en als je er klaar voor bent om je wijzigingen openbaar te maken, publiceer je de website.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.