De stijl van tekst

Je kunt een verscheidenheid aan stijlen toevoegen, en je tekst vet, cursief of onderstreept weergeven. Je kunt tekst bovendien opmaken als genummerde lijsten of lijsten met bullets en je kunt hyperlinks toevoegen.

Opmerking: Deze stappen zijn niet van toepassing op de titel van je site of sectietitels. Zie daarvoor het volgende onderwerp: Lettertypen voor de website kiezen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Website bewerken.
  3. Schuif naar de sectie met de tekst die je wilt opmaken.
  4. Klik op een bloktekst (desktopweergave) of de titel van de tekst (mobiele weergave).
    Klik in de mobiele weergave op de titel van de tekst
  5. Selecteer in het bewerkingsvenster dat wordt weergegeven de tekst die je wilt opmaken en pas een stijl toe door te klikken op de knoppen boven aan het venster.
    Tekstblok met toegepaste opmaak
  6. Wanneer je klaar bent, klik je op de pijl naar links, tot de knop Gereed opnieuw wordt weergegeven. Klik vervolgens op deze knop (mobiele telefoon). Als je een tablet of desktopcomputer gebruikt, klik je op Voorbeeld weergeven om het resultaat weer te geven.
    Tekst na het opmaken
  7. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  8. Als je gereed bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).