De stijl van tekst

Je kunt een verscheidenheid aan stijlen toevoegen, en je tekst vet, cursief of onderstreept weergeven. Je kunt tekst bovendien opmaken als genummerde lijsten of lijsten met bullets en je kunt hyperlinks toevoegen.

Deze stappen zijn niet van toepassing op de titel van je site of sectietitels. Zie daarvoor het volgende onderwerp: Lettertypen voor de website kiezen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken
    Klik op Bewerken
  3. Schuif naar de sectie met de tekst die je wilt opmaken.
  4. Klik op een bloktekst (desktopweergave) of de titel van de tekst (mobiele weergave).
    Klik in de mobiele weergave op de titel van de tekst
  5. Selecteer in het bewerkingsvenster dat wordt weergegeven de tekst die je wilt opmaken en pas een stijl toe door te klikken op de knoppen boven aan het venster.
    Tekstblok met toegepaste opmaak
  6. Wanneer je klaar bent, klik je op de pijl naar links, tot de knop Gereed opnieuw wordt weergegeven. Klik vervolgens op deze knop (mobiele telefoon). Als je een tablet of desktopcomputer gebruikt, klik je op Voorbeeld weergeven om het resultaat weer te geven.
    Tekst na het opmaken
  7. Wanneer je klaar bent, klik je op Publiceren of Site publiceren.