De standaard verzendwijze in WooCommerce instellen

Je kunt voor elke verzendzone de standaard verzendwijze instellen die bij het afrekenen wordt gekozen.

Verplicht: Zorg ervoor dat je ten minste één verzendzone hebt ingesteld voordat je begint. Zo niet, stel dan eerst een verzendzone in.
  1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Klik op WooCommerce in het linkermenu.
  3. Klik op Instellingen in het uitgebreide WooCommerce -menu.
  4. Klik op het Verzending-tabblad.
  5. Bewerk de Verzendzone door te klikken op de Bewerken-link of op de naam van de zone.
  6. Wijzig de volgorde van de verzendwijzen door de verzendwijze te slepen en neer te zetten.
    • Om dit te doen, selecteer en hou je de drie balken aan de linkerkant van de verzendwijze naam (lokale afhaling, standaardtarief of gratis verzending) en sleep het omhoog of omlaag in de lijst.
    • De standaard verzendwijze voor die verzendzone wordt de bovenste ingeschakelde verzendwijze in de lijst.