De SMTP-relays van je e-mailaccount beheren

Met SMTP-relays kun je via externe voorzieningen, zoals Microsoft Outlook®, e-mails verzenden via onze servers. Om spam tegen te gaan, beperken we onze e-mailaccounts tot 250 SMTP-relays per dag. Hierdoor kun je elke dag 250 e-mails versturen vanaf je e-mailadres.

OPMERKING: Deze beperking geldt niet voor Hosted Exchange Email-adressen.

In het bedieningscentrum voor e-mail kun je zien hoeveel SMTP-relays je account heeft gebruikt.

SMTP-relays weergeven

1. Log in bij je Accountbeheer.
  2. Klik op E-mail.
  3. Klik op Lanceren naast het account dat je wilt gebruiken.
  4. Voor het account met het e-mailadres dat je wilt gebruiken, klik je op (adressen weergeven).
  5. Klik op het e-mailadres dat je wilt gebruiken en ga dan naar het tabblad Geavanceerd.
    Het aantal door jou gebruikte SMTP-relays wordt weergegeven.

Als je meer dan 250 e-mails per dag verstuurt vanaf een e-mailadres, kun je meer SMTP-relays kopen. Het kan tot aan 24 uur duren voordat ze gebruikt kunnen worden.

Meer SMTP-relays aanschaffen

1. Log in bij je Accountbeheer.
  2. Klik op Help.
  3. Klik op Niet genoeg SMTP-relays? Meer kopen en voltooi het aankoopproces.

Na het kopen van meer SMTP-relays wijs je ze toe aan je e-mailadres.

Meer SMTP-relays toekennen aan je e-mailadres

1. Log in bij je Accountbeheer.
  2. Klik op E-mail.
  3. Klik op Lanceren naast het account dat je wilt gebruiken.
  4. Voor het account met het e-mailadres dat je wilt gebruiken, klik je op (adressen weergeven).
  5. Klik op het e-mailadres dat je wilt gebruiken en ga vervolgens naar het tabblad Geavanceerd.
  6. Selecteer het aantal SMTP-relays dat je wilt toekennen aan het e-mailadres en klik dan op OK.