De SEO van mijn website verbeteren

Er is geen zekere manier om de positie van je site in de resultaten van zoekmachines te verbeteren, maar drie Website Builder-pakketten en ons digitale marketingplan bevatten zoekmachineoptimalisatie (SEO). Onze tool helpt je extra informatie over je site toe te voegen om de digitale aandacht van zoekmachines te trekken.

Bekijk onderaan de pagina een korte video over deze taak.

Opmerking: Als je het basisabonnement van W+M hebt, vergelijk je pakketten en prijzen voor onze met SEO uitgeruste pakketten en bepaal je of je een upgrade wilt uitvoeren.

 1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
 2. Open je site en de tool voor SEO.
  • In Website Builder: scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen. Selecteer Marketing > SEO in het Dashboard.
   ALTEXT
  • In Digitale marketing: Schuif omlaag naar Online marketing en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen. Selecteer SEO in het dashboard.
   ALTEXT
 3. Volg de aanwijzingen. Is dit de eerste keer, dan stelt de wizard je vragen om de startpagina te optimaliseren. Als je de wizard eerder hebt uitgevoerd, kun je de startpagina, een andere pagina, blogberichten of afbeeldingen opnieuw optimaliseren.
 4. Aan het eind van elke wizard wordt je gevraagd die nu te publiceren of tot later te wachten. Pas na de publicatie worden de wijzigingen doorgevoerd. Onthoud dat het even duurt voordat de SEO-instellingen van kracht zijn.
 5. Optimaliseer meer pagina's, afbeeldingen of blogberichten, of kom later terug voor een nieuwe optimalisatie als iets is veranderd.

Laat me zien hoe dit moet

Deze video is les 5 van de trainingsreeks voor de inleiding op SEO

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.