Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

De SEO van mijn website verbeteren

Onze SEO -tool helpt je extra informatie over je site toe te voegen om de digitale aandacht van zoekmachines te trekken. De meeste Website Builder -pakketten en ons digitale -marketingplan omvatten zoekmachineoptimalisatie (SEO). ( Vergelijk pakketten en prijzen. )

Deze video maakt deel uit van de How-To-serie over Inleiding tot SEO .

 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Open uw site.
  • In Website Builder: scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  • In Digitale marketing: scrol omlaag naar Online marketing en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
 3. Open de SEO -tool.
  • In Website Builder: Selecteer in het Dashboard Marketing > SEO .
  • In Digitale marketing: Selecteer in het Dashboard SEO .
 4. Volg de aanwijzingen. Is dit de eerste keer, dan stelt de wizard je vragen om de startpagina te optimaliseren. Als je de wizard eerder hebt uitgevoerd, kun je de startpagina, een andere pagina, blogberichten of afbeeldingen opnieuw optimaliseren.
 5. Aan het einde van elke wizard wordt u gevraagd om nu te publiceren of tot later te wachten. Je wijzigingen worden pas weergegeven als je ze publiceert. Onthoud dat het enige tijd kan duren, zelfs tot 8 weken, voordat SEO -instellingen van kracht worden.
 6. Optimaliseer meer pagina's, afbeeldingen of blogberichten, of kom later terug voor een nieuwe optimalisatie als iets is veranderd.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.