De ruimte voor je online -opslagaccount wijzigen

Je online -opslagaccount wordt geleverd met verschillende hoeveelheden opslagruimte, afhankelijk van het abonnement dat je hebt gekocht. Als je extra opslagruimte nodig hebt, kun je deze in oplopende pakketten kopen.

Om opslagruimte te upgraden

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Online -opslag .
  3. Klik naast het online -opslagaccount dat je wilt upgraden op Opties .
  4. Ga naar het tabblad Aanpassen , selecteer een nieuw abonnement of extra opslagruimte en klik op Afrekenen .
  5. Doorloop het afrekenproces.

Als je de extra opslagruimte niet meer nodig hebt, kun je deze uit je account verwijderen.

Om opslagruimte te downgraden

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Online -opslag .
  3. Klik naast het online -opslagaccount dat je wilt downgraden op Opties .
  4. Ga naar het tabblad Aanpassen , selecteer een nieuw abonnement of extra opslagruimte en klik op Afrekenen .
  5. Doorloop het afrekenproces.
  6. Opmerking: Als het annuleren van extra opslagruimte ervoor zorgt dat de capaciteit van je online opslagruimte lager wordt dan de huidige hoeveelheid opslagruimte, wordt je account vergrendeld. Toekomstige uploads zijn pas beschikbaar als er extra opslagruimte is aangeschaft of bestanden zijn opgeschoond om opslagruimte vrij te maken.