De omslagfoto vervangen door een effen kleur

Voor sommige websites is een startpagina in een ononderbroken kleur beter dan een met een foto. Probeer het eens. Het is eenvoudig om terug te gaan naar de oorspronkelijke foto als je van gedachten verandert.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken.
    Klik op Bewerken
  3. Klik op Koptekst in het deelvenster Secties.

Klik op Koptekst
  4. Klik op Omslagafbeelding in het deelvenster Koptekst.
    Klik op Omslagafbeelding
  5. Klik op de knop Prullenbak. De huidige foto wordt vervangen door een ononderbroken kleur op basis van de kleuren die je hebt geselecteerd bij het deelvenster Thema.
    Klik op Prullenbak.
  6. Eventuele wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Klik als je klaar bent op Voorbeeld weergeven om het resultaat weer te geven.
  7. Als je tevreden bent met het resultaat, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop of tablet).
  8. Zie het volgende onderwerp als je een andere kleur wilt gebruiken voor de achtergrond: Sitekleuren kiezen.