Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

De omslagfoto vervangen door een effen kleur

Voor sommige websites kan een eerste sectie in een effen kleur er beter uitzien dan een foto.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Selecteer Site bewerken.
  4. Open het gedeelte Koptekst door de omslagafbeelding van je startpagina te selecteren.
  5. Selecteer de pijl naast Omslagmedia.
    Selecteer het venster Omslagafbeelding
  6. Selecteer de prullenbak om de afbeelding te verwijderen.
  7. Selecteer Gereed en je ziet opnieuw de opties voor de koptekst. Kies een van je accentkleuren of selecteer Themakleur bewerken om nieuwe kleuren te kiezen. Onthoud dat als je inhoud uit je websitebouwer verwijdert, de inhoud op het scherm automatisch wordt aangepast. Gebruik de editor aan de rechterkant om de inhoud weer toe te voegen.
  8. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Vergeet niet om je site te publiceren als je klaar bent.