Help

Websites + Marketing Help

De notering van mijn site in zoekmachineresultaten verbeteren

Er bestaat geen gegarandeerde manier om de notering van je site in zoekmachineresultaten te verbeteren, maar onze pakketten Zakelijk, Zakelijk Plus en Webwinkel bevatten een hulpprogramma voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het helpt je extra informatie aan je website toe te voegen om hem onder de digitale aandacht van zoekmachines te brengen.

Opmerking: Als je het Personal-abonnement hebt, vergelijk het dan met onze met zoekmachine-optimalisatie (SEO) uitgeruste abonnementen en overweeg een eenupgrade.

 1. Klik op Edit/Edit Site (Bewerken / Site bewerken).
 2. Klik op het deelvenster Site-instellingen.
  klik op het deelvenster Site-instellingen
 3. Klik op Zoekmachine-optimalisatie.
 4. Klik op Begin met optimaliseren (Als je een persoonlijk pakket hebt, verschijnt deze optie niet en wordt de informatie die in het veld Beschrijving is ingevoerd niet opgeslagen.)
  klik op Begin met optimaliseren
 5. Het formulier voert automatisch de naam van je website in. Volg de stappen om meer informatie in te voeren.
  vul formulier in
 6. Klik nadat je het formulier hebt ingevuld op Nu publiceren om de informatie onmiddellijk toe te voegen aan je website of, als je nog niet helemaal klaar bent, op Later publiceren.
  updates publiceren
 7. Nadat je de SEO-informatie hebt gepubliceerd, wordt de meeste van die informatie alleen gezien door de webcrawlers van zoekmachines. De beschrijvende zin die je hebt ingevoerd is echter wel te zien op je startpagina.
  beschrijving toegevoegd

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.