De naam van een pagina in mijn website wijzigen

Terwijl je verder bouwt aan je site en je deze opnieuw organiseert, moet je mogelijk de namen van enkele pagina's wijzigen om hun inhoud beter te identificeren voor je bezoekers.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken.
  3. Klik op het menu Pagina links bovenaan en klik op Pagina‘s beheren.
    Klik op de tandwielknop in het menu met pagina'ss
  4. Wanneer het deelvenster Pagina's beheren wordt weergegeven, selecteer je de tekst van de paginanaam die je wilt wijzigen.
    Selecteer de paginanaamtekst en voer een nieuwe naam in

Opmerking: het geselecteerde naamveld geeft het aantal tekens weer dat je kunt invoeren voordat de veldlimiet van 25 tekens wordt bereikt.

5. Voer de naam van de nieuwe pagina in en je wijziging wordt weergegeven in het menu.

Opmerking: houd de navigatiebalk van je website eenvoudig door korte paginanamen te gebruiken die duidelijk aangeven waar deze pagina's over gaan.

6. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen, dus wanneer je klaar bent klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken. Ook kun je een nieuw domein kopen of een van je andere domeinen gebruiken.
  7. Wanneer je klaar bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).

Volgende stap

Meer info