De migratieassistent van Outlook instellen (Windows)

Als je Als je je e -mail migreert en Outlook 2010 of later gebruikt op Windows, kun je de Outlook -migratieassistent installeren om je overgang soepeler te laten verlopen. Het stelt Outlook automatisch in, maakt een nieuw Microsoft 365 -profiel en verplaatst je lokale gegevens.

Nadat je de migratie hebt gestart, ontvang je een e-mail waarin je wordt gevraagd om toestemming voor toegang tot je account, zodat we de migratieservice kunnen voltooien.

1. Selecteer in je bevestigingsmail Starten om te bevestigen dat we je toestemming hebben om door te gaan. Hierdoor wordt de Outlook -migratieassistent geopend.
  2. Selecteer Downloaden voor Windows -pc .
  3. Nadat de Outlook -migratieassistent is geïnstalleerd, open je het programma en selecteer je OK, aan de slag .
  4. Voer je e -mailadres en wachtwoord in en selecteer Volgende stap .
  5. Selecteer Minimaliseren . De Outlook -migratieassistent voltooit zijn taak en wordt op de achtergrond uitgevoerd totdat uw verplaatsing is voltooid. Je kunt je e -mail op de gebruikelijke manier blijven gebruiken terwijl het programma wordt uitgevoerd.

Nadat je migratie is voltooi, ontvang je een bevestigingsmail met instructies voor de volgende stappen.