De koppeling van mijn website aan een Facebook-bedrijfspagina ongedaan maken

Door de GoDaddy Social app van je Facebook-account te verwijderen, kun je de koppeling van je website aan je Facebook-pagina ongedaan maken.

1. Meld je aan bij je Facebook-account.
  2. Ga naar Instellingen.
    koppeling van website aan facebook ongedaan maken klik op instellingen
  3. Klik in het linkervenster op Bedrijfsintegraties.
    klik op bedrijfsintegraties
  4. Vink het vakje naast GoDaddy Social aan en klik op Verwijderen.
    klik op verwijderen
  5. Klik op Verwijderen om de actie te bevestigen. Dat is alles! Je hebt de koppeling van je GoDaddy website aan je Facebook-account ongedaan gemaakt.
    klik op verwijderen om te bevestigen