Mijn Microsoft 365-serverinstellingen vinden

Waarschuwing: Microsoft 365 biedt geen ondersteuning meer voor POP- en IMAP-instellingen in Outlook, Apple Mail, Gmail en de meeste e-mailclients. We raden aan om de stappen in dit artikel niet te volgen. Gebruik Outlook op het web om je e-mail te openen of werk je account bij naar Exchange-instellingen in je e-mailclient. Als je je e-mail instelt in een client die geen ondersteuning biedt voor POP- of IMAP-instellingen, krijg je een foutmelding te zien.
  1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer tandwielpictogram instellingen Instellingen in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Mail en vervolgens E-mail synchroniseren. Je ziet de POP-, IMAP-, en SMTP-instellingen voor Microsoft 365.
    Selecteer instellingen en daarna Mail flow

Gebruik je poortnummer (IMAP of POP-instelling) voor inkomende e-mail en je SMTP-instelling voor uitgaande e-mail om je email in te stellen met je klant of op je apparaat.

Als je problemen ervaart bij het gebruik van je SMTP-instelling, kan het zijn dat de SMTP-verificatie van je account uitgeschakeld is. Je moet eerst SMTP-verificatie inschakelen.