De IMAP- of POP-instellingen van mijn Microsoft 365 zoeken

Zoek de IMAP- of POP-instellingen van je Microsoft 365 om je e-mailaccount handmatig te configureren. Dit is een alternatieve methode voor het instellen van e-mailclients die Microsoft Exchange niet ondersteunen.

Opmerking: Gebruik IMAP als je de keuze hebt, aangezien dit betere e-mailsynchronisatie biedt voor verschillende apparaten en accounts. Lees meer informatie over de verschillen tussen IMAP en POP.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechtsboven Tandwielknop Instellingen Instellingen > Alle Outlook-instellingen bekijken.
  3. Selecteer Mail > e-mail synchroniseren. Je ziet de POP-, IMAP-, en SMTP-instellingen voor Microsoft 365.
    Tabblad mail en e-mails synchroniseren