SSL-certificaten Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

De gratis tijdelijke standaard SSL gebruiken

Premium Extended Validation (EV) SSL's hebben een uitgebreid doorlichtingsproces, maar een standaard SSL kan snel worden gecontroleerd en uitgegeven. Gebruik de gratis standaard SSL om je site te beveiligen terwijl je wacht tot je Premium EV SSL -aanvraag is doorgelicht.

Om de gratis tijdelijke standaard SSL te gebruiken

1. Vraag je Premium EV SSL aan. ZieMijn SSL-certificaat aanvragen .
  2. Ga terug naar je account en vraag de standaard SSL aan. ZieMijn SSL-certificaat aanvragen .
  3. Controleer je e -mail. Het autorisatieverzoek wordt verzonden naar de administratieve contactpersoon voor de domeinnaam. Volg de instructies om je standaard SSL te verifiëren.
  4. Wanneer je standaard SSL -certificaat is gecontroleerd en uitgegeven, installeer je het op je website:
    • Als je Webhosting, Grid Hosting, Website Builder, Quick Shopping Cart of Dream -website hebt geselecteerd toen je je verlenging aanvroeg, installeren we automatisch je certificaat.
    • Als je Third Party of Dedicated Server of Virtual Private Server (VPS) zonder Simple Control Panel hebt geselecteerd, controleer dan je e -mail van ons voor meer informatie over het installeren van het vernieuwde certificaat op je server. Je moet beide certificaatbestanden downloaden en installeren. ZieSSL-certificaten installeren voor installatie -instructies.
  5. Wanneer je Premium EV SSL is gecontroleerd en uitgegeven, installeer je deze om de standaard SSL te overschrijven. U hoeft de standaard SSL niet te verwijderen of te annuleren.

Wanneer je het Premium EV SSL -certificaat installeert, wordt de gratis Standaard SSL automatisch van je account verwijderd. Als het Premium EV SSL -certificaat niet is afgegeven aan het einde van de oorspronkelijke looptijd van het certificaat, wordt de standaard SSL automatisch verlengd.

Opmerking: als je je Premium EV SSL -toepassing annuleert, wordt ook het gratis standaard SSL -certificaat geannuleerd.