De e-mail met de bevestiging van mijn overdracht opnieuw verzenden

Als je een domeinoverdracht naar GoDaddy aanschaft, sturen we ter bevestiging een e-mail naar het administratieve e-mailadres van het domein. Je hebt de e-mail nodig om de domeinoverdracht te bevestigen. Je kunt de e-mail met de bevestiging van de overdracht altijd opnieuw verzenden naar je administratieve e-mailadres.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-domeinbeheercentrum. (Hulp nodig bij het aanmelden? Je gebruikersnaam of wachtwoord vinden.)
  2. In het menu Domeinen selecteer je Overdrachten:
    overdrachten selecteren via het menu Domeinen
  3. Onder de kop Overdrachten in behandeling selecteer je Uitgaande overdrachten.
    inkomende of uitgaande overdrachten
  4. Selecteer het vakje naast de domeinen waarvoor je de e-mail opnieuw wilt verzenden. Of klik op het pictogram van een vinkje en selecteer alle vakjes.
  5. Selecteer E-mail opnieuw verzenden.

Je ziet een melding 'E-mail opnieuw versturen is verstuurd'. Zo weet je dat de e-mail opnieuw is verzonden naar het administratieve e-mailadres van de domeinnaam.