De bestanden van je hostingaccount beheren

Je hostingaccount bevindt zich op een computer, zoals een pc. Dus net als bij een pc kun je de mappen en bestanden van je website beheren via taken, zoals:

• Uploaden
  • Verplaatsen
  • Archiveren (comprimeren) en uitpakken

Wijzigingen die je aanbrengt via het onderdeel voor bestandsbeheer van je hostingaccount, worden onmiddellijk van kracht.

De bestanden van je hostingaccount beheren

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. In het menu Bestanden & FTP selecteer je Bestandsbeheer.
  5. De volgende hulpmiddelen uit Bestandsbeheer gebruiken
Toets Gebruik...
Bestandspictogram Dubbelklik op een bestand om dit in een teksteditor te openen.
Uploaden Upload bestanden vanaf je computer.
Nieuw Maak nieuwe bestanden of mappen.
Verplaatsen Wijzig de hoofdmap van het geselecteerde bestand of de geselecteerde map.
Downloaden Download geselecteerde bestanden vanuit je hostingaccount naar je computer.
Privacy Wijzig de machtigingen van het bestand.
Verwijderen Verwijder de geselecteerde bestanden uit je hostingaccount.
Hernamen Wijzig de naam van het bestand of de map.
Dupliceren Maak een kopie van het geselecteerde bestand of de geselecteerde map.
Archief Maak een archiefbestand met de geselecteerde inhoud.
Uitpakken Open een archiefbestand, zodat de inhoud wordt weergegeven.
Symbolische koppeling Maak een symbolische koppeling naar andere bestanden in je account (meer informatie).
Eigenschappen Geef informatie weer over het geselecteerde bestand of de geselecteerde map.
Geschiedenis weergeven inschakelen (Alleen Linux) Gebruik het ingebouwd geschiedenishulpmiddel van je account om bestanden terug te zetten (meer informatie).