De app Outlook op een iPhone of iPad: E-mail instellen

In de instructies hier wordt uitgelegd hoe je je GoDaddy Office 365-e-mailaccount kunt instellen in de Microsoft® Outlook-app op je iPhone, nadat je je Office 365-e-mailaccount hebt gemaakt.

1. Installeer de Microsoft Outlook-app als je dat nog niet hebt gedaan en open deze.
  2. Als dit de eerste keer is dat je de app opent, tik je op Aan de slag.
    Tik op Aan de slag.
  3. Als je een e-mailaccount instelt in de Outlook-app, tik je op Instellingen, vervolgens klik je op Account toevoegen en tot slot op E-mailaccount toevoegen.
    Bij een reeds ingesteld account, tik je op Instellingen en vervolgens op Account toevoegen
  4. Bepaal of je wilt dat de Outlook-app je meldingen stuurt en tik op de toepasselijk optie.
    Tik op de meldingsoptie

Als je Melden kiest, tik je op OK in de pop-upmelding. Tik op OK in de pop-upmelding

5. Voer je volledige Office 365-e-mailadres in.
    Volledige Office 365-e-mailadres invoeren
  6. Tik op Nieuwe account.
  7. Als het Office 365-aanmeldingsscherm wordt weergegeven, ga je verder met stap 8.
    Als het IMAP-scherm wordt weergegeven, betekent dit dat de Outlook-app uw Office 365-instellingen nog niet heeft gedetecteerd:
    1. Tik op Niet IMAP rechts bovenaan.
      Tik op Niet een IMAP-account
    2. Tik op Office 365.
      Tik op Office 365.
  8. Voer in het Office 365-aanmeldingsscherm je wachtwoord in.
    Wachtwoord invoeren
  9. Tik op Aanmelden.
  10. Als je nog een e-mailaccount aan de Outlook-app wilt toevoegen, tik je op Ja. Als dat niet het geval is, tik je op Misschien later.
    Bepaal of je een ander account wilt toevoegen
  11. Veeg door de introductieschermen van de app Outlook, totdat je Postvak In wordt weergegeven.

Dat is alles. Als alles goed werkt, zouden er enkele e-mailberichten moeten verschijnen. Als je wilt controleren of alles werkt, stuur je jezelf een e-mailbericht vanuit webmail en beantwoord je dit vanuit de Outlook-app.