Accountbeheer Help

De activiteit van mijn GoDaddy-account controleren

Controleer je accountactiviteit en ga na of er sprake is van verdachte activiteiten. Je kunt bekijken welke apparaten en browsers zijn gebruikt voor aanmelding bij je account, en eventuele accountwijzigingen zien zoals toevoeging van tweestapsverificatie of delegatie van toegang.

1. Ga naar je GoDaddy- pagina Aanmelden en pincode.
  2. Selecteer Alle activiteiten weergeven onder Activiteit (afgelopen 90 dagen).
    Alle activiteiten weergeven
  3. Controleer de vermeldingen voor je accountactiviteit. Selecteer rechts boven in de hoek de optie Filteren als je wilt zoeken naar een specifiek type accountactiviteit.
    • Een selectievinkje op een groen schild Vertrouwd apparaat of vertrouwde activiteit: Een accountactie (zoals een accountaanmelding) die heeft plaatsgevonden op een apparaat dat of in een browser die je al eerder hebt gebruikt.
    • Een ster op een blauw schild Nieuw apparaat of nieuwe aanmeldingsmethoden: Een accountactie (zoals een accountaanmelding) die heeft plaatsgevonden op een apparaat dat of in een browser die je nog niet eerder hebt gebruikt.
    • Een pen op een grijs schild Wijzigingen in accountinstellingen: Er is een wijziging aangebracht in je accountinstellingen. Dit omvat zaken zoals het opnieuw instellen van een wachtwoord of pincode en wijzigingen in je profielinformatie.
  4. Selecteer Details weergeven naast een accountactiviteit waarover je meer informatie wilt weergeven.
    Details weergeven