De actieknop bewerken

Met actieknoppen kunnen klanten je bellen, je e-mail sturen of rechtstreeks naar een sectie op een pagina van je website of iedere andere site navigeren. Ook kun je productcategorieën uitlichten (zoals aanbevolen producten of nieuwe producten).

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Ga naar de sectie met de actieknop of voeg een sectie toe.

Opmerking: Veel secties hebben actieknoppen, maar niet allemaal. Voeg een inleiding- of een contentsectie toe als je na tekst een knop wilt markeren.

5. Selecteer de knop op je website of selecteer de actieknop in het deelvenster.
  6. Selecteer de schuifknop naast Actieknop weergeven in het deelvenster om dit in of uit te schakelen.
  7. Bewerk de tekst van het knoplabel en gebruik actiegerichte woorden.

Opmerking: Hoe korter je label, des te groter de kans dat dit wordt gelezen. Gebruik niet meer dan 25 tekens als dat mogelijk is.

8. Selecteer waar de knoplink mensen naartoe leidt: een pagina en sectie van je site, een andere website-URL, een e-mailadres, een telefoonnummer of een van je productcategorieën.
  9. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld weergeven als je resultaten wilt weergeven, en als je er klaar voor bent om je wijzigingen openbaar te maken, publiceer je de website.

Meer informatie

• Selecteer Thema > Buttons om het uiterlijk van je primaire en secundaire knoppen te wijzigen. Kies het ontwerp voor je primaire knoppen (gebruikt voor populaire acties als Abonneren) en je secundaire knoppen (voor ondersteunende acties als Meer informatie). Je kunt er ook voor kiezen om je knoppen eventueel een kleur te geven bij je thema.
  • Bewerk de tekst om ook te linken naar een pagina (en een sectie), een andere URL, een e-mailadres, een telefoonnummer of een product in je winkel.
  • Heb je een foto of afbeelding? Zo link je een foto aan een webpagina.