De achtergrond beheren

Met InstantPage® kun je een aangepaste achtergrond maken met een afbeelding die je zelf selecteert. Je kunt eenvoudig een afbeelding van je computer uploaden. Je kunt ook een achtergrondafbeelding kiezen uit een database met gratis afbeeldingen.

Een achtergrondafbeelding uploaden

Met InstantPage kun je een afbeelding uploaden om als achtergrond van je website weer te geven.

Een achtergrondafbeelding uploaden

1. Meld je aan bij je InstantPage-account. Je kunt je aanmelden door naar je InstantPage site te gaan, op Aanmelden eigenaar te klikken, en vervolgens de aanmeldgegevens in te voeren voor je InstantPage-account.
  2. Ga op het tabblad Achtergrond naar Een achtergrond kiezen en klik vervolgens op Afbeelding uploaden.
  3. Klik op Bladeren.
  4. Selecteer het gewenste bestand en klik op Openen.
  5. Klik in het venster Achtergrond uploaden op Uploaden. De afbeelding wordt op de achtergrond van je website weergegeven.

Een achtergrondafbeelding bijsnijden

Met InstantPage kun je de afbeelding bijsnijden die je als achtergrond van je website weergeeft.

Een afbeelding voor de achtergrond bijsnijden

1. Meld je aan bij je InstantPage-account. Je kunt je aanmelden door naar je InstantPage site te gaan, op Aanmelden eigenaar te klikken, en vervolgens de aanmeldgegevens in te voeren voor je InstantPage-account.
  2. Ga op het tabblad Achtergrond naar Een achtergrond kiezen en ga vervolgens met de muisaanwijzer over de afbeelding die je wilt bijsnijden.
  3. Klik op het symbool voor bijsnijden.
  4. snijd de afbeelding bij en klik vervolgens op OK.

Geen achtergrondafbeelding weergeven

Met InstantPage kun je ervoor kiezen om geen achtergrondafbeelding weer te geven en het leeg te laten. Je kunt een achtergrondkleur selecteren op het tabblad Kleur.

Geen achtergrondafbeelding weergeven

1. Meld je aan bij je InstantPage-account. Je kunt je aanmelden door naar je InstantPage site te gaan, op Aanmelden eigenaar te klikken, en vervolgens de aanmeldgegevens in te voeren voor je InstantPage-account.
  2. Ga op het tabblad Achtergrond naar Een achtergrond kiezen.
  3. Klik op Geen afbeelding om geen afbeelding weer te geven. De afbeelding wordt op de achtergrond weergegeven.

Een royaltyvrije afbeelding als achtergrond gebruiken

Met InstantPage kun je een royaltyvrije afbeelding gebruiken als achtergrond van je website.

Een royaltyvrije afbeelding als achtergrond gebruiken

1. Meld je aan bij je InstantPage-account. Je kunt je aanmelden door naar je InstantPage site te gaan, op Aanmelden eigenaar te klikken, en vervolgens de aanmeldgegevens in te voeren voor je InstantPage-account.
  2. Ga op het tabblad Achtergrond naar Een achtergrond kiezen.
  3. Klik op Royaltyvrije achtergrondafbeeldingen, selecteer een achtergrondafbeelding en klik op OK. De afbeelding wordt op de achtergrond van je website weergegeven.

Een afbeelding positioneren voor de achtergrond

Met InstantPage kun je je achtergrondafbeelding op verschillende manieren positioneren.

Een achtergrondafbeelding positioneren

1. Meld je aan bij je InstantPage-account. Je kunt je aanmelden door naar je InstantPage site te gaan, op Aanmelden eigenaar te klikken, en vervolgens de aanmeldgegevens in te voeren voor je InstantPage-account.
  2. Ga op het tabbladAchtergrond naar Je achtergrond positioneren, en selecteer een van de volgende opties:
    • Normaal — De achtergrondafbeelding wordt in de originele grootte weergegeven.
    • Tegel — De achtergrondafbeelding wordt in tegels op de pagina weergegeven.
    • Schaal — De achtergrondafbeelding wordt op schaal ten opzichte van de hele pagina weergegeven.
    • Passend — De achtergrondafbeelding wordt in de originele grootte weergegeven.
  3. Klik op een vierkantje in het positioneringsraster om de locatie van de afbeelding ten opzichte van de rest van de pagina te bepalen.

Thema's voor de achtergrond instellen

Als je een royaltyvrije afbeelding kiest voor je InstantPage, kun je er ook voor kiezen om een kleurenpallet en een lay-out op die afbeelding toe te passen.

Thema's instellen

1. Meld je aan bij je InstantPage-account. Je kunt je aanmelden door naar je InstantPage site te gaan, op Aanmelden eigenaar te klikken, en vervolgens de aanmeldgegevens in te voeren voor je InstantPage-account.
  2. Ga op het tabblad Achtergrond naar het gedeelte Een achtergrond kiezen en klik op Royaltyvrije afbeeldingen.
  3. Selecteer de gewenste achtergrondafbeelding, selecteer om het bijbehorende pallet en lay-out toe te passen en klik vervolgens op OK.
  4. Klik op OK. De achtergrondafbeelding wordt met het overeenkomende pallet weergegeven.
  5. Opmerking: InstantPage updatet automatisch palletwijzigingen die je doorvoert. We raden aan om een pallet dat je wellicht wilt herstellen, op te slaan.