De aanmeldingsgegevens/gebruikersnaam voor je FTP-server zoeken

Als je inhoud wilt uploaden naar de website, heb je de gebruikersnaam en het wachtwoord voor je FTP-server nodig. Dit artikel toont hoe je je gebruikersnaam kunt vinden. Zie Je FTP-gebruikersnaam en -wachtwoord opnieuw instellen als je hulp nodig hebt met je wachtwoord.

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren

In de sectie voor je primaire domeinnaam wordt je FTP-gebruikersnaam weergegeven als de Systeemgebruiker.

Verwante Materialen

FTP: Bestanden uploaden