Maak mijn e -mailhandtekening

Maak een persoonlijke handtekening en pas deze aan voor gebruik in je uitgaande berichten. E -mailhandtekeningen zijn een goede plek om je contactgegevens, adres, website of bedrijfslogo op te geven.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Als je een accounteigenaar bent, selecteer je Beheren naast het e -mailadres. Ga anders door naar de volgende stap.
  3. Selecteer onder Instellingen e -mailhandtekening maken .
  4. Voer de informatie in die je in je handtekening wilt opnemen. Selecteer Bladeren om je bedrijfslogo of een andere afbeelding aan je handtekening toe te voegen.
    selecteer kopiëren naar klembord
  5. Selecteer Handtekening genereren .
  6. Selecteer Kopiëren naar klembord en raadpleeg de weergegeven tabbladen om het toevoegen van je handtekening aan je e -mailclient te voltooien.
    selecteer kopiëren naar klembord
    Opmerking: Als je e -mailclient niet op de tabbladen staat, raadpleeg je de instructies van je specifieke e -mailclient om je handtekening toe te voegen.

Je e -mailhandtekening wordt opgeslagen in de e & Office -dashboard. Kom hier terug als je het wilt wijzigen.

Verwante stap

• We bieden een logo -ontwerpservice waarbij onze ervaren ontwerpers je helpen een logo te maken dat past bij je voorkeuren, bedrijf en stijl.
  • Als je zelf een logo wilt maken , kun je onze gratis tool voor het maken van logo's gebruiken.