Maak coupons voor gratis verzending

Hieronder vind je instructies voor het maken van codes voor gratis verzending, die door klanten kunnen worden ingevoerd bij het afrekenen van een bestelling.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Opmerking: als dit de eerste keer is dat je een nieuwe coupon aanmaakt , zorg er dan voor dat je coupons inschakelt in WooCommerce > Algemene instellingen voordat je aan de slag gaat.

3. Navigeer naar WooCommerce > Coupons .
  4. Klik op Coupon toevoegen .
  5. Selecteer de optie Gratis verzending toestaan.
  6. Klik op Publiceren.
  7. Navigeer naar de optie Gratis verzending die je zojuist hebt gemaakt
  8. Selecteer de vervolgkeuzelijst en kies vervolgens de optie voor Een geldige coupon voor gratis verzending.
  9. Klik op Wijzigingen opslaan.