Voeg een e -mailhandtekening toe in de webversie van Outlook

Voeg een e -mailhandtekening toe die wordt weergegeven wanneer u berichten verzendt met Outlook op het web. Stel je handtekening in om automatisch aan nieuwe berichten of antwoorden toe te voegen en door te sturen. Wanneer je informatie zoals je telefoonnummers en website in je handtekening opneemt, weten je ontvangers meer over wie contact met ze opneemt.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer aan de linkerkant Outlook .
  3. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen .
  4. Selecteer E -mail en vervolgens Opstellen en beantwoorden .
    Linkerpaneel met Mail en Opstellen en beantwoorden
  5. Voer onder E -mailhandtekening een handtekeningnaam in en voer vervolgens de handtekening in die je wilt gebruiken:
    • Kopieer en plak een handtekening die is gegenereerd via de e & Office -dashboard .
    • Typ je handtekening. Je kunt je naam, e -mailadres, logo en links naar sociale media opnemen.
    ALTEXT
  6. (Optioneel) Selecteer + Nieuwe handtekening om nog een handtekening te maken. Nadat het is gemaakt, wordt het weergegeven in een lijst met opgeslagen handtekeningen.
  7. Selecteer onder Standaardhandtekeningen selecteren je standaardhandtekening (en) voor nieuwe berichten en antwoorden/doorverwijzingen .
  8. ALTEXT
  9. Selecteer Opslaan.

Opmerking: Met deze stappen wordt een handtekening gemaakt die alleen beschikbaar is bij gebruik van Outlook op het web. Als je andere e -mailclients gebruikt, moet je ook handtekeningen voor hen maken.