E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Maak een e -mailcampagne in platte tekst

Je kunt een campagne met platte tekst maken zonder HTML -stijl.

• Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing -account als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  • Klik op de pagina Campagnes op de pijl -omlaag rechts van de knop Opstellen en klik vervolgens op Alleen tekst .
    Vink het vakje aan

Hierdoor wordt de editor voor platte tekst geopend, zodat je een nieuwe campagne kunt maken zonder HTML.

Opmerking: aangezien je e -mail geen HTML bevat, kun je geen afbeeldingen , stijlen of klikbare koppelingen in je e -mail opnemen. Bovendien krijg je geen statistieken over je mailing.