Maak een kortingslink

Met je Managed WordPress Ecommerce -abonnement kun je kortingslinks in je winkel maken die automatisch een coupon en producten toepassen op de winkelwagen van een klant. Je kunt deze coupon toepassen met een unieke URL of wanneer een gebruiker een bestaande pagina op je site bezoekt. Alle kortingslinks die je maakt, voldoen aan alle couponinstellingen en -beperkingen.

1. Aanmelden bij WordPress
  2. Ga naar Marketing > Coupons .
  3. Selecteer Coupon toevoegen (of selecteer Bewerken om een bestaande coupon te bewerken).
  4. Selecteer het tabblad Kortingslinks.
  5. Vink het vakje Toepassen via URL aan.
  6. Kies of je coupon wilt toepassen wanneer een gebruiker een bestaande pagina of een unieke URL bezoekt.
  7. Als je een bestaande pagina hebt gekozen, selecteer je de pagina die je wilt gebruiken in de vervolgkeuzelijst die wordt weergegeven.
  8. Als u unieke URL hebt gekozen, voert u de URL van de klant dille bezoek aan de coupon toe te passen, en selecteer een bestaande pagina op uw site uit de dropdown menu Pagina Redirect.
  9. (Optioneel) Voer producten in om aan winkelwagen toe te voegen wanneer de kortingslink wordt bezocht
  10. (Optioneel) Selecteer Uitstel van toepassing als je wilt dat de coupon pas wordt toegepast als het winkelwagentje van de klant voldoet aan de vereisten van de coupon.
  11. Selecteer Bijwerken om de wijzigingen op te slaan.