Linux Hosting (cPanel) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Maak bestanden in mijn Linux -hostingaccount

Je kunt nieuwe bestanden maken die elke extensie gebruiken in je Linux -hostingaccount.

  1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
    klik op beheren
  3. Selecteer in de linkerbovenhoek van het accountdashboard Bestandsbeheer .
    selecteer bestandsbeheer
  4. Selecteer +Bestand in het cPanel -bestandsbeheer.
  5. Vul de velden op het scherm in en selecteer vervolgens Nieuw bestand maken .

Meer informatie