Corrigeer kernbestandfouten in WordPress

Nadat je hebt gecontroleerd of er een fout is opgetreden met een WordPress -kernbestand , kun je proberen om je site terug te brengen naar een werkende staat.

Een WordPress -gerelateerde PHP -fout begrijpen

Als je vorige probleemoplossing een PHP -fout aan het licht bracht , gebruik dan de volgende tabel om de fout te begrijpen.

Fouttype Definitie en volgende stappen
E_ERROR Dit is een fatale fout die ertoe leidt dat het script wordt beëindigd. Deze worden meestal veroorzaakt door het aanroepen van een niet-bestaand object, zoals een klasse of functie. Dit kan vaak voorkomen bij incompatibiliteit met versies. Je volgende stappen zouden moeten zijn om je WordPress -versie, thema's en plug -ins bij te werken.
E_WARNING Een runtime-waarschuwing leidt niet tot beëindiging van het script. Dit zijn mogelijke problemen die optreden, maar die de verwerking van PHP niet stoppen. Deze kunnen vaak waarschuwingen voor beëindiging bevatten, die aangeven dat je code mogelijk een verouderde versie van PHP gebruikt en bijgewerkt moet worden. Een waarschuwing in je PHP -logboeken is niet noodzakelijk gerelateerd aan het probleem dat je ondervindt.
E_PARSE Dit is een parseerfout tijdens het compileren. Het is meestal een aanwijzing voor een PHP -syntaxisfout, zoals een ontbrekende puntkomma;, haakje () of een haakje openen of sluiten{} , of een aantal andere syntaxisfouten. Je moet het bestand en de regel die in het foutbericht zijn gespecificeerd doornemen en op zoek gaan naar mogelijke syntaxisfouten.
E_NOTICE Dit zijn meestal PHP -fouten die geen beëindiging van het script veroorzaken. Ze geven aan dat er mogelijk een probleem is, maar dat dit mogelijk deel uitmaakt van de normale uitvoering van het script. Een veelvoorkomende oorzaak is het gebruik van een PHP -variabele die niet is gedefinieerd. Een melding in je PHP -logboeken is niet noodzakelijk gerelateerd aan het probleem dat je ondervindt.

Werk WordPress bij naar de nieuwste versie

Als je WordPress bijwerkt naar de nieuwste versie, worden alle kernbestanden bijgewerkt of vervangen, waardoor fouten met betrekking tot kernbestanden vaak worden opgelost. Als de fout de toegang tot je WordPress -dashboard verhindert, moet je mogelijk de kernbestanden bijwerken via FTP .

Werk je WordPress -componenten bij

Wanneer je WordPress -versie, thema of plug -ins worden bijgewerkt, kan er een conflict ontstaan met de andere componenten die niet zijn bijgewerkt. Het bijwerken van de andere componenten kan je site herstellen. Zie het volgende om een onderdeel van je site bij te werken: