Controleer mijn opslagquota voor e -mail

Houd bij hoeveel opslagruimte je beschikbaar hebt in je Microsoft 365 e -mailaccount. Je kunt op elk moment je e -mailopslag controleren.

Als je Starter -e -mail of E -mail Essentieel hebt, is je quotum 10 GB. Als je Online Essentials of Business Premium hebt, is je quotum 50 GB.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechtsboven Tandwielknop Instellingen Instellingen > Alle Outlook-instellingen bekijken.
  3. Selecteer Algemeen > Opslag . Je ziet hoeveel ruimte je hebt gebruikt.
    Opslagbalk met 8% gebruikt