Controleer mijn Office 365-account voor inboxregels

Soms, wanneer een Office 365-account gecompromitteerd is, worden er regels opgesteld die uw inkomende e-mail van de ene map naar de andere verplaatsen. Voor jou lijkt het erop dat je e-mails mist terwijl die e-mails echt zonder je medeweten naar een willekeurige map worden gestuurd. Als u vermoedt dat uw account gecompromitteerd is, controleer dan op regels die u niet heeft ingevoerd en verwijder deze.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Office 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechtsboven Tandwielknop Instellingen Instellingen > Alle Outlook-instellingen bekijken.
  3. Selecteer Mail > Reglement . U ziet een lijst met regels en kunt alle regels verwijderen die u niet herkent.
    Instellingenpaneel met E-mail aan de linkerkant en Regels geselecteerd aan de rechterkant