Help

Accountbeheer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Controleer mijn GoDaddy -accountactiviteit

Controleer je accountactiviteit en zorg ervoor dat er niets verdachts is. Je kunt de apparaten en browsers bekijken die zijn gebruikt om je aan te melden bij je account, en eventuele accountwijzigingen zoals het toevoegen van tweestapsverificatie of gedelegeerde toegang .

 1. Ga naar je GoDaddy- pagina Aanmelden en pincode.
 2. Selecteer Alle activiteit weergeven onder Activiteit (afgelopen 90 dagen) ,.
  Bekijk alle activiteiten
 3. Bekijk de vermeldingen voor je accountactiviteit. Selecteer Filteren in de rechterbovenhoek als je wilt zoeken naar een specifiek type accountactiviteit.
  • Een vinkje in een groen schildBekend apparaat en activiteit : Een accountactie (zoals aanmelden bij een account) heeft plaatsgevonden op een apparaat of browser die je eerder hebt gebruikt.
  • Een ster in een blauw schildNieuw apparaat of nieuwe aanmeldingsmethoden : Een accountactie (zoals aanmelden bij een account) heeft plaatsgevonden op een apparaat of browser die u niet eerder hebt gebruikt.
  • Een pen in een grijs schildAccountinstellingen gewijzigd : Er is een wijziging aangebracht in je accountinstellingen. Dit omvat zaken als het opnieuw instellen van een wachtwoord of pincode en wijzigingen in je profielinformatie.
 4. Selecteer Details weergeven naast een accountactiviteit voor meer informatie.
  Details weergeven

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.