Accountbeheer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Controleer mijn GoDaddy-accountactiviteit

Controleer uw accountactiviteit en zorg ervoor dat er niets verdachts is. U kunt de apparaten en browsers zien die zijn gebruikt om in te loggen op uw account, en eventuele accountwijzigingen zoals toevoegen Authenticatie in twee stappen of toegang delegeren .

1. Ga naar je GoDaddy- pagina Aanmelden en pincode.
  2. Selecteer Bekijk alle activiteiten onder Activiteit (afgelopen 90 dagen) ,.
    Bekijk alle activiteiten
  3. Bekijk de vermeldingen voor uw accountactiviteit. Selecteer Filter in de rechterbovenhoek als u naar een specifiek type accountactiviteit wilt zoeken.
    • Een vinkje in een groen schildBekend apparaat en activiteit : Een accountactie (zoals een accountaanmelding) vond plaats op een apparaat of browser die u eerder heeft gebruikt.
    • Een ster in een blauw schildNieuw apparaat of nieuwe inlogmethoden : Een accountactie (zoals een accountaanmelding) vond plaats op een apparaat of browser die u niet eerder hebt gebruikt.
    • Een pen in een grijs schildAccountinstelling verandert : Er is een wijziging aangebracht in uw accountinstellingen. Dit omvat zaken als het opnieuw instellen van een wachtwoord of pincode en wijzigingen in uw profielgegevens.
  4. Selecteer Toon details naast een accountactiviteit om meer informatie te zien.
    Toon details