Controleer je niet-web-e-mailaccount van Webmail

Je kunt e -mailberichten van een POP3- of Gmail -account op afstand downloaden naar je Workspace Webmail -account. Om dit te doen, moet je het externe e -mailaccount toevoegen via je menu Instellingen.

1. Meld je aan bij je Workspace-account en open je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik in het menu Instellingen op Persoonlijke instellingen .
  3. Klik op het tabblad Externe e -mail.
  4. Klik op Nieuwe toevoegen.
  5. Selecteer in de lijst Type het type e -mailaccount dat je wilt openen.
  6. Typ in het veld Server de naam van je e -mailserver. Als je een Gmail -account opent, hoef je niets in te voeren in dit veld.
  7. Typ in het veld Gebruikersnaam de gebruikersnaam van het e -mailaccount waartoe u toegang wilt hebben.
  8. Typ in het veld Wachtwoord het wachtwoord van het e -mailaccount waartoe u toegang wilt hebben.
  9. Selecteer in de lijst Bezorgingsmap de map die u wilt gebruiken voor het opslaan van e -mailberichten van het account dat u wilt openen.
  10. Als je spamberichten wilt filteren en filterregels voor berichten wilt toepassen, selecteer je Spam filteren en Bezorgingsregels toepassen .
  11. Selecteer Automatisch controleren om het e -mailaccount automatisch te controleren op berichten.
  12. Om een kopie van de berichten op je server achter te laten, selecteer je Kopie op server laten staan .
  13. Klik op OK.