Controleer je domein door een bestand te uploaden

Je kunt het beheer van de domeinnaam die SiteLock moet scannen controleren door een bestand te uploaden naar de hoofdmap van je website.

Het controlebestand downloaden

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op SiteLock.
  3. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik in het veld Beveiligingssamenvatting op Domeinverificatie.
  5. Klik op Optie 2.
  6. Klik op Downloaden.

Het controlebestand uploaden

1. Bepaal de hoofdmap van je website. Als je gebruikmaakt van gedeelde hosting van GoDaddy, raadpleeg dan de volgende artikelen, afhankelijk van je hostingtype:
  2. Upload het controlebestand met behulp van een FTP of het configuratiescherm van je hostingaccount:

Domeineigendom controleren

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op SiteLock.
  3. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik in het veld Beveiligingssamenvatting op Domeinverificatie.
  5. Klik op Optie 2.
  6. Klik op Verifiëren.

Het kan een paar minuten duren voordat SiteLock je website heeft gecontroleerd. Als er fouten worden gevonden, geeft SiteLock deze weer op deze pagina.

Volgende stap

• Als je een Essential, Deluxe of Ultimate SiteLock-account hebt, stel dan SMART-scans in