Controleer het resourcegebruik van mijn account

Om te zien hoeveel van elke bron je Linux -hosting gebruikt (zoals schijfgebruik of bandbreedte), kijk je in de sectie Statistieken van de cPanel -startpagina.

Opmerking: Voor definities van deze bronnen, zieWelke invloed hebben de bronnen van cPanel op mijn site?

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux -hostingaccount dat je wilt zien op Beheren .
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Op de cPanel -startpagina wordt het huidige resourcegebruik van je account weergegeven in de sectie Statistieken.
  5. (Optioneel) Om te zien of je de limiet voor de CPU of invoerprocessen/gelijktijdige verbindingen van je account hebt bereikt, klik je op Metrische gegevens en selecteer je CPU en gebruik van gelijktijdige verbindingen .

Opmerking: "Je site is beperkt geweest in de afgelopen 24 uur" betekent dat je site de afgelopen 24 uur alle bronnen heeft gebruikt. Overweeg om de bronnen van je account te upgraden.