Controleer de bandbreedte en schijfruimte die worden gebruikt door mijn Windows -hostingaccount

Je Windows -hostingaccount gebruikt bandbreedte voor het verzenden of ontvangen van gegevens via internet. Zo kun je controleren hoeveel bandbreedte je account heeft gebruikt en hoeveel schijfruimte je hebt.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer Webhosting en selecteer Beheren naast het Windows -hostingaccount dat je wilt bekijken.
  3. In het account Dashboard, selecteert u Plesk Admin.

Aan de rechterkant van de pagina (of onderaan de pagina als je een mobiel apparaat gebruikt), in de sectie Resourcegebruik , geeft de hoeveelheid Verkeer de bandbreedte weer die je hele account heeft gebruikt.
    gebruik van middelen in plesk

Selecteer Meer statistieken weergeven voor meer informatie over verkeer en je beschikbare schijfruimte.