Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Controleer de status van mijn hostingaccount

Hier is een snelle manier om de status van een nieuw hostingaccount te controleren.

  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer Opties naast het hostingaccount dat je wilt controleren.
    klik op opties
  3. Je account Status weergegeven op het tabblad Overzicht.
    controleer de status

Over het algemeen zijn dit de verschillende soorten accountstatus die je ziet:

Status Beschrijving
Account initialiseren Je moet je hostingaccount instellen om het te gebruiken. Selecteer Instellen in je lijst met producten en we leiden je door de rest van het instellingsproces.
In afwachting van installatie Je hebt zojuist je account ingesteld. Het kan enkele minuten duren voordat we het account hebben geconfigureerd voordat je het kunt gebruiken.
Instellen Je account is ingesteld en klaar voor gebruik.
In afwachting van accountwijziging Je hebt onlangs een upgrade of downgrade van je hostingaccount uitgevoerd en je hebt toegang tot je account wanneer de wijziging is voltooid. Als je deze status langer dan 24 uur ziet, neem dan contact op met een GoDaddy -gids voor hulp.
Opgeschort Je account is opgeschort, waarschijnlijk omdat er een openstaand saldo is. Als het account om een andere reden is opgeschort, sturen we je een e -mail met de reden en de stappen om het account te herstellen. Neem contact op met een gids voor meer informatie.

Meer informatie

  • Onthoud dat je altijd contact kunt opnemen met een gids voor hulp bij je account.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.