Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Controleer de status van je makelaarservice -domeinen

Of je nu een domein koopt of verkoopt via de Domeinmakelaarservice, je kunt de status van je domein (en) in het dashboard controleren. Het dashboard toont de lijst met domeinen die momenteel worden gekocht of verkocht via de Domeinmakelaarservice. Zodra je een domein verkoopt of koopt, verwijderen we het uit de lijst.

  1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer Kopen en verkopen in het bovenste menu en selecteer vervolgens Domeinmakelaarservice .
  3. Bekijk de lijst met domeinen van je Domain Broker Service en bekijk hun status onder het kopje Status.
  4. Bekijk aanvullende informatie door de kaart voor je domein te selecteren. Op de nieuwe pagina worden details weergegeven voor de huidige status van de domeinmakelaarservice.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.