Controleer de prestaties van mijn website in GoDaddy Pro

Op je GoDaddy Pro -dashboard kun je controleren of de website goed presteert en aanbevelingen krijgen om de website sneller te maken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Sites in de linkerzijbalk.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de website en klik op Websitedashboard openen .
    Open het dashboard van de website
  4. Klik op Prestaties in de linkerzijbalk en klik vervolgens op Prestatiecontrole activeren .
  5. Klik op Activeren in de sectie Gratis prestatiecontrole.
  6. Selecteer de locatie van de server die de prestaties controleert direct naast de Prestatiecontrole uitvoeren (de prestaties kunnen per locatie verschillen).
  7. Klik op Prestatiecontrole uitvoeren .