Controleer de compatibiliteit van verschillende browsers voor WordPress

Crossbrowser -compatibiliteitsproblemen in WordPress zijn doorgaans gerelateerd aan CSS. Je zult dit probleem vaak opmerken wanneer je door je site bladert en bepaalde elementen staan niet op de juiste plek, lijken niet goed op te lossen of worden helemaal niet geladen.

Oudere WordPress -websites kunnen problemen ondervinden met compatibiliteit tussen browsers. Vanwege strikte plug -ins en thema -eisen is het minder waarschijnlijk dat je huidige plug -ins of thema's vindt met dit probleem.

De Microsoft Edge -browser helpt je eenvoudig om compatibiliteitscontroles voor verschillende browsers op je site uit te voeren.

1. Open de Edge -browser.
  2. Gebruik de browser om naar je website te navigeren.
  3. Druk op F12 om de Developer Tools te laden.
  4. Klik in het venster dat wordt weergegeven op het tabblad Emulatie.
  5. Selecteer onder Tekenreeks gebruikersagent de versie van de browser die u wilt testen.

Opmerking: Een geweldige plek om te beginnen is IE 8, aangezien dit een verouderde browser is die nog steeds veel wordt gebruikt.

6. Controleer je site en noteer eventuele inconsistenties.
  7. Herhaal stap 5 en 6 indien nodig met de browsers waarvan u vermoedt dat ze problemen hebben.

Omdat WordPress zelf al is geoptimaliseerd voor compatibiliteit tussen browsers, moet je lijst met inconsistenties verwijzen naar een thema of plug -in die het probleem veroorzaakt.