Controleer de beveiliging van mijn website in GoDaddy Pro

Voer een website beveiligingscontrole uit in GoDaddy Pro om er zeker van te zijn dat:

• Er bestaat geen malware op de website
  • Er zijn geen kwetsbare plug -ins
  • De website test schoon met services zoals Google Safe Browsing, Norton Safe Web en ESET

Opmerking: De beveiligingscontrole zoekt naar het bestand debug.log in de map wp-content en controleert of WP_DEBUG is ingesteld op TRUE in het bestand wp-config.php. Als een van beide wordt gevonden, geven de resultaten aan dat er een kwetsbaarheid is gedetecteerd.

Ga als volgt te werk om een beveiligingscontrole op je website uit te voeren:
  1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Sites in de linkerzijbalk.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de website en klik op Websitedashboard openen .
    Open het dashboard van de website
  4. Klik op Beveiliging in de linkerzijbalk en klik vervolgens op Beveiligingscontrole activeren .
  5. Klik op Activeren in de sectie Gratis beveiligingscontrole.
  6. Klik op Beveiligingscontrole uitvoeren .