Controleer connectoren in Microsoft 365

Als je e -mailaccount is gehackt, moet je controleren op schadelijke connectoren die het verzenden en ontvangen van berichten kunnen beïnvloeden. Je hebt beheerdersmachtigingen nodig om connectoren te controleren. Zie beheerdersrollen van Microsoft voor meer informatie.

1. Meld je aan bij het Exchange -beheercentrum . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
    Verplicht: Als je het nieuwe Exchange -beheercentrum niet gebruikt, moet je dit inschakelen voordat je verdergaat. Connectoren zijn alleen zichtbaar in het nieuwe Exchange -beheercentrum. Selecteer in de banner bovenaan de pagina Nu proberen .
    selecteer probeer het nu
  2. Selecteer E -mailstroom en selecteer vervolgens Connectoren .
    E -mailstroommenu geopend met de optie Connectoren
  3. Als je de vermelde connectoren niet herkent, selecteer je een connector en vervolgens selecteer jeprullenbak -knop Verwijderen .
    Opmerking: als je een add-on voor e-mail hebt gekocht, zie je de volgende connectoren in je account:
  4. Selecteer Bevestigen om de connector te verwijderen.