E-mailmarketing van GoDaddy Help

Contactpersonen toevoegen aan de lijst Alle abonnees

Volg de volgende stappen om contactpersonen toe te voegen aan het gebied voor abonnees in je GoDaddy Email Marketing-account.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing-account (als je dat nog niet gedaan hebt). (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Selecteer het tabblad Abonnees bovenaan je account.
  3. Klik op Abonnees toevoegen om de importopties weer te geven.
  4. Selecteer het tabblad Hoeveel tegelijk om een bestand te kiezen dat je wilt uploaden. Selecteer het tabblad Eén voor een als je je afzonderlijke contactpersonen wilt toevoegen.
  5. Opmerking: Als je slechts één contactpersoon wilt toevoegen, kunt je beide tabbladen gebruiken. Op het tabblad Eén voor één kun je de e-mail- en naamgegevens toevoegen in speciale velden voor deze gegevens. Op het tabblad Hoeveel tegelijk kun je de gegevens plakken in het veld Abonnees plakken.

6. Je contactgegevens bewerken:
  7. Kies de lijst waarin je je contactpersonen wilt importeren:
  8. Klik op Abonnee(s) toevoegen.
  9. Opmerking: Als je je op het tabblad Eén voor één bevindt, wordt het venster niet automatisch gesloten. Op deze manier kun je eenvoudig andere abonnees toevoegen. Als je het venster wilt sluiten, klik je op X.