Webbouwer Help

Contactinformatie voor mijn websiteleden wijzigen

Gebruik het onderdeel voor leden van Website Builder om het e-mailadres, telefoonnummer of de naam van een van je siteleden te wijzigen.

Opmerking: Deze functie is momenteel alleen beschikbaar voor klanten in de VS.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Selecteer het tabblad Verbindingen en kies Leden.
    selecteer Leden
  3. Gebruik je een mobiel apparaat, selecteer dan de knop met drie stippen, tik op Modus selecteren en tik dan op de naam van een lid. Klik anders gewoon op de naam van een lid.
    kies-modus-selecteren
  4. Gebruik het venster Contact bewerken om het e-mailadres, telefoonnummer of de naam van een lid te wijzigen.
    contact-info-wijzigen

Opmerking: je kunt ook Verwijderen selecteren om de persoon uit de ledenlijst van je site te halen.

5. Selecteer Opslaan. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen en je keert terug naar de ledenlijst.