Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Contactinformatie verifiëren voor .UK -gegevensvalidatieproces

Waarom heb ik een e -mail ontvangen waarin ik wordt gevraagd om mijn contactgegevens te verifiëren?

Nominet, het Britse register, vereist dat alle .uk -domeinen nauwkeurige en bijgewerkte contactgegevens hebben. Wanneer een .uk -domein is geregistreerd, voert het register gegevenskwaliteitscontroles uit op de contactinformatie.

Tijdens deze validatie - bekend als 254 Data Quality Validation Underway - voert Nominet een externe identiteitscontrole uit op de naam van een organisatie (of de volledige naam als je je registreert als een individu) en het postadres afzonderlijk . Nominet zal tijdens dit proces de naam van een contactpersoon niet koppelen aan een adres.

Als je eigenaar bent van een .uk -domein en je hebt een e -mail ontvangen waarin staat dat je je contactgegevens moet verifiëren of bijwerken, betekent dit dat het Britse register de naam van je organisatie (of volledige naam) en/of postadres niet heeft kunnen valideren . Er zijn twee problemen die u in dit stadium moet aanpakken:

  1. Als je contactgegevens niet binnen 30 dagen zijn bijgewerkt, kunnen je domeinen worden opgeschort en worden ze pas verlengd als je deze gegevens bijwerkt. Nadat je hebt bijgewerkt, worden de domeinen verlengd. Zie voor instructies over het bijwerken van je contactinformatieContactgegevens voor mijn domein wijzigen .
  2. Als je denkt dat je contactgegevens juist zijn, kun je e -mail ons een kopie van je identiteitsbewijs met foto of een recente energierekening of een recent bankafschrift met je naam en adres duidelijk weergegeven. Houd er rekening mee dat de identificatiedocumenten overeen moeten komen met de contactinformatie op het domein.

Nadat je de verificatie van je contactgegevens hebt voltooid, moeten opschortingen worden vermeden. Voor verdere vragen of problemen kunt u e -mail ons.

Zie voor meer informatie over .uk -domeinnamenOver .u-domeinen .


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.